2004/06/10

Οι ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ είναι πραγματικές.

Οι αντιθέσεις είναι πραγματικές.

Το περιεχόμενο που βρίσκεται στις σελίδες αυτού του ηλεκτρονικού κόμβου-ζάϊν είναι πραγματικότητα. Ο μόνος λόγος της ύπαρξης του ιστόχωρου αυτού είναι ότι δεν υπήρξε άλλος τρόπος μέχρι τώρα να φτάσει το ευρύτερο κοινό, και εσάς που το διαβάζετε τώρα.

Όχι ότι δεν προσπαθήσαμε γι αυτό, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι αυτή που είναι.

Για κάθε άτομο πού δίνει μια τσεκουριά στην ρίζα του δέντρου του κακού άλλοι χίλιοι πάνε και κάθονται στα κλαδιά του, και καμμιά φορά μερικούς από αυτούς τυχαίνει να τους γνωρίζουμε προσωπικά.

Στο καλύτερο της γνώσης μας, κανένα στοιχείο δεν είναι χαλκευμένο ή παραποιημένο παρά μόνο όταν χρειάζεται για την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου των απλών ανθρώπων.

Καμμία από τις εικόνες δεν είναι «μαγειρεμένη από καμιά άποψη (εκτός από το να γίνει κατάλληλότερη για τον ιστό).

Παρακαλούμε σημειώστε ακόμα οι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε είτε έχουν αποσταλλεί από τρίτους και έχουν επιβεβαιωθεί, είτε έχουν συλλεγεί προσωπικά από μας. Οι σύνδεσμοι που δίνουμε προέρχονται από χώρους και άτομα για την ακεραιότητα των οποίων δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Εν τούτοις δεν αναλαμβάνουμε καμμία ευθύνη για το περιεχόμενο των κόμβων που ανήκουν σε τρίτους.

Πολιτική ορθότητα

Κάποιοι ενδεχόμενα θα μας ψέξουν για τη μη πολιτική ορθότητα του κόμβου. Δικαίωμά τους.

Κατ'αρχήν πιστεύουμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφέρει τις απόψεις τους, γεγονός που κατοχυρώνεται ακόμα και από την διακύρηξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου, και το οποίο δικαίωμα έχει πολύ συχνά, ιδιαίτερα ποδοπατηθεί. Οστόσω έχει σημασία να δηλώσουμε ξεκάθαρα εδώ ότι το περιεχόμενο δεν παρήχθη για λόγους μειωτικούς ή φυλετικούς. Αυτά είναι αναχρονισμοί.

Οποιοσδήποτε έχει ζήσει στην Ιαπωνία για ένα κάποιο χρονικό διάστημα θα σας επιβεβαιώσει αρκετά απ'όσα αναφέρουμε και ενδεχόμενα θα προσθέσει και κάτι ακόμα που μπορεί να μην το γνωρίζουμε.

Τα υπόλοιπα ήσαν αποτέλεσμα απλής παρατήρησης αλλά και χρήσης αυτού που οι Έλληνες κουβαλάνε στα γονίδια τους, της λογικής.

Ζήσαμε στην Ιαπωνία για μερικά έτη και ήλθαμε με τις καλύτερες προθέσεις και με συμπάθεια για τους ανθρώπους και τον πολιτισμό τους. Αλλά οι εμπειρίες μας ήσαν ανατριχιαστικές αρκετές φορές, κύρια για το ότι συχνά γίνονται εκ προμελέτης που επαναλαμβάνεται ίδια και απαράλλαχτη εδώ και πολλές δεκάδες χρόνια.

Εάν παρά ταύτα κάποιος μπορέσει να επισημάνει τίποτα στον κόμβο που είναι κατά τρόπο οφθαλμοφανή ρατσιστικό ή ειδάλλως διόλου εκλεπτυσμένο (και βεβαίως συμφωνήσουμε με την άποψή του), θα αλλάξουμε ευχαρίστως το περιεχόμενο της εν λόγω σελίδας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΙΖ...

(που ίσως να μοιάζει λίγο και με διαφήμηση)

Κουίζ 1

Πως λέμε τσάντα Γκούτσι στα Γιαπωνέζικα;

Απάντηση...

Κουίζ 2

Πόσο αγαπούν οι Ιάπωνες την Ελλάδα;

Απάντηση...

Κουίζ 3

Ποιoί δολοφονούν τα Ελληνικά στην Ιαπωνία;

Απάντηση...

"Εμάς μας αγαπάνε οι Ιάπωνες..."

Διευθύντρια του ΕΟΤ Τόκυο κα Εμμυ Δέδε-Ναγκάτα
----------------------

Δεν διαφωνούμε καθόλου!

Αν είχαμε και μεις μισθό όχι της τάξεως του ~1.000.000 όπως εσείς, και κάποιοι άλλοι σαν και σας κα Ναγκάτα, αλλά τον μισό, όχι μόνο θα μας αγαπούσαν, αλλά θα μας έκαναν και τούμπες μπροστά στα πόδια μας.

Οι Ιάπωνες έχουν ιδιαίτερη αγάπη και προτίμηση γιά όλους τους ξένους σαν και την αφεντιά σας, που έρχονται εδώ σαν εκπατρισμένοι με παχυλούς μισθούς.

Αν δεν το ξέρετε γιατί σας το λέμε. Όχι γιά τα χαρίσματά σας ή την εξυπνάδα σας ή τίποτε άλλο αλλά για τον μισθό σας. Γι'αυτόν σας λατρεύουν γιατί εσείς και οι όμοιοί σας πληρώνετε περιουσίες για ένα κάλπικο πρεστίζ. Γιατί το νόστιμο ζαμπόν που σας ταίζουν και τρώτε είναι κομμένο από τα πισινά σας (για την ακρίβεια από τον Έλληνα φορολογούμενο). Με άλλα λόγια πολλές υπηρεσίες τρέφονται στην κυριολεξία από τα χρήματα σας ενώ το αντίκρυσμα των υπηρεσιών σας απέναντι στην πατρίδα μας είναι σχεδόν μηδενικό.

Αυτή είναι η Ιαπωνία και κατ'επέκταση η Ασία. Να πάρει το χρήμα απ'όσους το έχουν για υπηρεσίες που συχνά είναι ερασιτεχνικές αλλά όμορφες, και να σας κάνει να πιστέψετε ότι κάνετε σημαντικό έργο ενώ στην ουσία σας εμπαίζουν.

Μόνο γι'αυτό και για κανένα άλλο λόγο.

Όσο για τις "έξοχες" υπηρεσίες τους που σας στοιχίζουν τα μαλλιά της κεφαλής σας (αλλά και της δικιάς μας) δοκιμάστε τις σε άλλες χώρες της Ευρώπης, πλην της Ελλάδας που την μαστίζει η αισχροκέρδεια, και τότε πραγματικά θα καταλάβετε την διαφορά στις τιμές.

Αλλά δεν έχουμε έχουμε κάποιο προσωπικό μαζί σας παρά το παραμύθι που έχετε σερβίρει στους μη "βυσματωμένους" Έλληνες. Νομίζουμε ότι οι περυσινές περιπέτειες (2003) και διαμάχες με τις αφίσες της NHK και τα διάφορα άλλα πολιτιστικά παρατράγουδα που επιπλέον επέτρεψαν στην Τουρκία να οικοιοποιηθεί την Ελλ. πολιτιστική κληρονομιά σε βάρος των Ελλήνων πρέπει να σας έχουν διαφωτίσει. Γιατί τι άλλο θα έπρεπε να σας κάνουν οι Ιάπωνες για να καταλάβετε ότι κάνουν μόνο την δουλειά τους και δεν έχουν φίλους;

Site Meter © : Lame_samurai's_rant 2004